Elke week 2 verschillende gerechten (13€ per gerechtje)

104,00

Week 9/1

  • Regenboogsalade van boekweit met gebakken tofu (All: soja, sesam, mosterd)
  • Witloof in kaassaus – geroosterde groentjes (All: soja, cashewnoten, mosterd)

Week 16/1

  • Regenboogsalade met gebakken tempeh (All: soja, hazelnoten, amandelnoten)
  • Winterse ovenschotel (All: mosterd, soja)

Week 23/1

  • Gevulde Provençaalse cannelloni (All: sesam, soja, cashewnoten)
  • Regenboogsalade van boekweit met gebakken tofu (All: soja, mosterd, cashewnoten)

Week 30/1

  • Winterse ovenschotel met notencrumble (All: walnoten, cashewnoten, amandelnoten)
  • Regenboogsalade met gebakken tempeh(All: soja, mosterd, amandelnoten)

Allergenen: zie per gerechtje

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
#TRYVEGANNovember is Try Vegan maand!

Krijg een gratis soep bij aankoop van 50 euro (code: TRYVEGAN50) of een gratis bernadettebrood bij aankoop van 75 euro (code: TRYVEGAN75)